Υποστήριξη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου στην παράσταση αγάπης του Συλλόγου Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου ¨Οι Άγιοι Ανάργυροι»

Αρχική >> Υποστήριξη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου στην παράσταση αγάπης του Συλλόγου Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου ¨Οι Άγιοι Ανάργυροι»
Από: 
19 Νοε 2018 - 10:45
Εώς: 
19 Νοε 2018 - 12:45

 

                                                                                                               Μαρούσι, 20 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποστήριξη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου στην παράσταση αγάπης του Συλλόγου Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου ¨Οι Άγιοι Ανάργυροι»

Γ. Πατούλης: «Τιμούμε τις μακροχρόνιες συνεργασίες που συμβάλλουν στην προαγωγή της υγείας»

 

Ο Σύλλογος Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», στην προσπάθειά του να συνεισφέρει στις ανάγκες του νοσοκομείου, όπως κάθε χρόνο, διοργάνωσε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου μια παράσταση αγάπης στο θέατρο Παλλάς, για εξοικονόμηση οικονομικών πόρων για  την λειτουργία του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού με τη στήριξη του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου,  συγχαίροντας την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαίρη Γρηγοροπούλου, για το έργο του Συλλόγου, με το οποίο σώζονται κάθε χρόνο γυναικείες ζωές  σημείωσε: «Συνεχίζεται μια σπουδαία συνεργασία χρόνων στην οποία συμβάλει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για την προαγωγή της υγείας των γυναικών με την έγκαιρη διάγνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Περισσότερες από 5.000 γυναίκες έχουν εξεταστεί μέσω του Προγράμματος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου προλαμβάνοντας σε πολλές περιπτώσεις απειλητικές για την ανθρώπινη ζωή καταστάσεις. Συνεχίζουμε με τη συνεργασία των Δήμων-μελών να υποστηρίζουμε τις γυναίκες μέσω του προσυμπτωματικού ελέγχου».

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» έχει ωφελήσει από το 2012 μέχρι σήμερα 5.200  άπορες ή ανασφάλιστες γυναίκες από 53 Δήμους του Δικτύου προσφέροντας δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες.

Στη Συναυλία παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του Δικτύου κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, η κα. Νταίζη Παπαθανασοπούλου Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις  στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ και μέλη του Δ.Σ. του Δικτύου μεταξύ πλήθους κόσμου που αγκάλιασε το σκοπό.